2014. január 5., vasárnap

Bioinformációs állapotfelmérés - Személyreszóló táplálkozási ajánlások


A szervekben felszaporodott élő és élettelen toxinok, fertőzési gócok pontos meghatározása a biorezonancia elvén működő Voll féle készülékkel történik, melynek Salvia mérőműszer a neve. Segítségével egyszerűen és gyorsan feltérképezhető a szervezet toxinterheltsége.

Az állapotfelmérés során a főbb szervek és terhelői kerülnek bemérésre, ezután a JOALIS cseppekkel - rezonátorokkal történő személyre szóló terápia veszi kezdetét, mindig négy-öt üveg, ill. információs készítmény kiválasztásával, melyek két hónapra elegendőek. Ezt követően a kontrollmérések eredményei alapján, ha szükséges, folytatható a kezelés.

Dr. Josef Jonás által kidolgozott JOALIS terápia a kínai gyógyászat öt elem tanára épül, a kínai pentagram törvényszerűségeinek megfelelően. A terápia időtartama változó, ezt az illető kora és problémáinak sokoldalúsága határozza meg, hiszen minél hosszabb ideje áll fenn a terheltség és minél bonyolultabb kórképet mutat valaki, annál több időre van szüksége a szervezetének, hogy megszabaduljon a felhalmozódott toxinterhelőktől. 

A műszeres mérések nagy előnye, hogy már akkor jelzik a testben lévő problémákat, amikor még azok komoly panaszt nem okoznak, szemben az orvos diagnosztikai módszerekkel, melyek általában csak a toxinlerakódások nagyobb mértékénél mutatják ki a betegséget vagy a szervkárosodást, lehet, hogy évekkel, évtizedekkel az első tünetek felbukkanása után. Ezért a műszeres mérés kifejezetten ajánlható azoknak, akik rendszeresen tájékozódni szeretnének egészségügyi állapotukról, de fontos azok számára is, akiknek bizonytalan panaszaik vannak, s azok okát más módszerekkel nem sikerült megtalálni.  A már diagnosztizált krónikus betegségek gyorsabb gyógyulása érdekében, a személyre szóló irányított és ellenőrzött méregtelenítés szintén nagy segítség.

Az állapotfelmérés szinte mindenkinek ajánlott, de gyermeket tervező leendő anyáknak fogamzás előtt legalább hat hónappal különösen fontos a szervezet méregtelenítése, mert az anya szervezetében található valamennyi méregterhelés átterjedhet a gyermekre. A toxikus anyagok a méhlepényen átjutva képesek akár a magzat genetikai állományának a megváltoztatására is. Ez az oka annak, hogy a ma születettek között egyre több a sérült, allergiás és szívbeteg gyermek.

Ahogy testünk és környezetünk tisztaságára ügyelünk, úgy kellene odafigyelnünk belső szerveink tisztaságára is, hogy sokáig megőrizhessük kiváló fizikai és pszichikai kondíciónkat.

A Voll fejlesztésű SALVIA mérőműszer segítségével feltérképezhető és a JOALIS gyógynövény alapú, információs cseppek segítségével kivezethetők a szervezetből:

Fertőzési gócok
Anyagcsere toxinok pl. növényi eredetű ferhérjék (glutén), 
állati eredetű fehérjék kazein (tejfehérje) stb.
Gombák és anyagcsere toxinjai pl. candida, penészgombák, stb
Vírusok pl.Herpesz,(EBV, CMV) HPV, stb
Kórokozók és toxinjai baktériumok, paraziták
Pszichés terhelők szorongás, stressz,  félelmek, depresszió, agresszió
Nehézfémek pl. alumínium, ólom, higany, nikkel,kadmium, stb.
Gyógyszer pl. antibiotikum és oltóanyag maradványok
Állati fertőzések pl. kullancs (Borrelia), egyéb társfertőzések
Növényvédő szerek és vegyi anyagok
Drogok, nikotin maradványok
Radioaktiv terhelés, elektroszmog
Oltási maradványok 


Az információs cseppek az alábbi problémáknál hatékonyak:

•Allergia, krónikus asztma, szénanátha, krónikus légúti fertőzések
•Nehézfém terheltség, gyógyszerterheltség, vegyianyag-terheltség stb.
•Reuma, köszvény, csont és ízületi panaszok
•Emésztőrendszeri problémák, a bélflóra egyensúlyának felborulása - IBS
•Anyagcserezavarok, cukorbetegség, felszívódási problémák
•Candidiázis
•Glutén, kazein(tejfehérje) terheltség
•Menstruációs zavarok, PMS, vérzési rendellenességek, stb, prosztata bántalmak
•Pajzsmirigy problémák, egyéb hormonális zavarok
•Bőrpanaszok: ekcéma, herpesz, pikkelysömör, csalánkiütés, egyéb kiütések
•Szív és érrendszeri problémák, keringési zavar, vese- és hólyagpanaszok
•Idegrendszeri túlterheltség, alvászavarok, depresszió, labilis kedélyállapot, fejfájás, pánikállapot, stressz, stb.
-Lyme kór - borrelia fertőzés
•Dohányzás következtében lerakódott toxinok
-Oltások következtében lerakódott toxinok

Fontos: Az információs készítmények prevencióra, ill. hosszú ideje fennálló krónikus problémák felszámolásában jelenthet segítséget, de nem helyettesíti az orvosi ellátást. Nem diagnózist állítunk fel, kizárólag a testben felszaporodott toxinterhelőket mérjük. A JOALIS preparátumok OÉTI engedéllyel rendelkeznek. Forgalmazó: Szodoray Egészségnevelő Kft.

Tóbiás Irén
candidainfo.hu
joalisterapia.hu

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között:
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408