2014. május 18., vasárnap

A Joalis információs cseppek V.


Joalis információs ANTIMIKROBA készítmények:


ATV (Antivír)
Vírusos fertőzések esetén az immunrendszer stimulálására szolgáló készítmény. A vírusos fertőzések képesek átváltani krónikus stádiumba és a szövetekben gócok alakulhatnak ki, amelyek súlyosan befolyásolják a szervezet működését.

CE (Centralis, Pulmo)
Kedvező hatással van a légúti nehézségekre. A légutak a szervezet egyik fontos belépési pontja és a legkülönfélébb fertőzések terhelhetik. Elengedhetetlen a tisztántartása és a helyes működésének megőrzése.

CHLAMYDI
chlamydia fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A chlamyidiák elsősorban az urino-genitális területet, a szemeket, az ízületeket és a légutakat támadják meg. Fertőzési gócokat képeznek és krónikus fertőzéseket váltanak ki.

FME (FSME)  (kullancs vírusa ellen)
Kedvezően segíti a szervezet védekezőképességét a kullancs encefalitisz vírusa által előidézett fertőzésekkel szemben.

HPV
Antimikroba készítmény. Segíti az immunrendszert, hogy felismerje és semlegesítse a humán papilomavírust.

NO (Nobacter)
Bakteriális fertőzések esetén a szervezet védekezőképességének stimulálására szolgáló készítmény. Ezek a fertőzések lehetnek akut és krónikus jellegűek egyaránt. A szövetekben gócok alakulhatnak ki, amelyek súlyosan befolyásolják a szervezet működését.

PARA PARA
szervezet immunrendszerének stimulálására szolgáló készítmény olyan esetekre, amikor is a szervezetet valamilyen élősködő támadja meg.

SPIRIBOR
borreliákkal szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A borreliák akut és krónikus fertőzéseket váltanak ki, egyben olyan fertőzési gócokat képesek kialakítani, melyek károsítják például az ízületi rendszert és számos más struktúrákat egyaránt.

YEAST (YEA)
gombás fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A gombák főként az üreges szerveket támadják meg és elsősorban azok nyálkahártyáját képesek károsítani.

ZOOINF
Az állati eredetű fertőzésekkel (toxoplasmosis, tularemia, listeriosis, leptospirosis) szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény.

A JOALIS terápia a kínai medicina alapját képező öt elem tanra épül, ennek megfelelően egy-egy kúrán belül a JOALIS információs méregtelenítő cseppek, a kínai pentagram törvényszerűségeinek figyelembe vételével kerülnek összeállításra!

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408