2014. május 18., vasárnap

A Joalis információs cseppek II. - JOALIS KOMPLEX


A JOALIS KOMPLEX - információs készítmények több DREN készítményből állnak. Olyan problémák esetén használatosak, melyek egy egész sor, gyakran igen távoli okokkal rendelkeznek.

AKOLESZT
Vérben a magas koleszterinhez vezető okok eltávolítására szolgáló készítmény. Más készítményekkel történő kombinálásával a készítmény feloldhatja a koleszterin lerakodásokat is.

AL (Analerg)
Allergiás tünetek esetében kedvező hatású készítmény. A KIR-ből (központi idegrendszer), a légutakból és a bőrből, az allergiás tünetekkel, gyulladásokkal leginkább sújtott szervekből eltávolítja az allergia kiváltó okait.

CAND       
Az emberi szervezeten belül a gombák elszaporodási okának kezelésére szolgáló komplex készítmény. A készítmény hatással van a cukoranyagcserére, az immunitásra és a gombák által leggyakrabban sújtott szervekre.

CO
vékony- és vastagbél működését megzavaró toxin terheltségek eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Eltávolítja a mikroba gócokat, a kazeint, a glutént, a fémeket és egyebeket. A készítmény magába foglalja azokat az idegi szöveteket is, melyek a belekkel összefüggnek.

DP (Depresson)
kóros depresszióval fémjelzett állapottal összefüggő toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Ez egy olyan valós egésztestes eszencia, mely kezeli a KIR és a vegetativ idegrendszer toxinjait, de egyben az emocionális problematikára is hatást gyakorol. A Depresson készítmény alkalmazásának célja nem csak a mikroba gócok, hanem a glutén és a kazein elleni méregtelenítés is.

DU (Deuron)
Az urinális területről, szélesebb spektrumú toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Nem csak a húgyúti terület valamennyi részét, hanem a vegetatív idegrendszer struktúráit is méregteleníti.

FA (Fatig)
krónikus fáradtság szindrómával (CFS) összefüggő toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. A toxinok valamennyi olyan csoportja idetartozik, melyek befolyásolják a mesencephalont és a vegetatív idegrendszert.

FlUOREX
Nőgyógyászati gyulladásokat, valamint folyásokat kiváltó toxinok eltávolítására szolgáló készítmény. Egyaránt hat a női reproduktív rendszerre, valamint a hormonrendszerre. Gombatoxinok, mikrobatoxinok, oltások, szerves sók, méregtelenítésében segít.

HYPERTON
Ingadozó, enyhén emelkedett magas vérnyomás normalizálásában tud segíteni Multifunkcionális készítmény mely a baroreceptorokra (nyomásérzékelő végződések) vesékre, nyúltvelőre, valamint a vegetatív idegrendszerre hat.

HERPESON
Az idegsejteket megtámadott herpes vírus toxinjainak eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Egyidejűleg serkenti a szervezet vírusok elleni védekező képességét is.

SO (Solis)
májban található toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Eltávolítja a mikroba gócokat, a glutént, az idegen eredetű anyagokat, a hidrogénezett zsírokat, mesterséges édesítőszereket, a fémeket, stb., jelen komplex készítményben helyet kapnak a vegetatív fonatok is.

IM (Imun)
Az immunrendszer helyes működését gátló toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Immunrendszer támogató.

OP (Optimon)
Komplex készítmény, mely a rosszindulatú daganatos megbetegedések gyógykezelését támogatja. A daganatra, magának a készítménynek nincs semmiféle közvetlen hatása. Támogatja a szervezet természetes védekező folyamatait az immunrendszert pedig rávezeti a daganatra

REGULAR
A nőgyógyászati rendszerben, valamint a női hormonrendszert szabályozó szervekben található szélesebb spektrumú toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Menstruációs zavarok esetén is támogató hatású.

VERTEBRA
A gerincoszlopban, főként a gerincközi ízületekben, a porckorongokban és a csigolyák csontszövetében megbúvó toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Segítségével eltávolíthatók az említett  területről a mikroba gócok, a stressz, az érzelmi toxinok, az idegen eredetű anyagok stb.

A JOALIS terápia a kínai medicina alapját képező öt elem tanra épül, ennek megfelelően egy-egy kúrán belül a JOALIS információs méregtelenítő cseppek, a kínai pentagram törvényserűségeinek figyelembe vételével kerülnek összeállításra!

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408