2014. január 7., kedd

Dr. Jozef Jonáš munkássága


Dr. Jozef Jonáš 1945- ben született Csehországban. A természetgyógyászat modern irányzatának csehországi alapítója és képviselője. Végzettségét tekintve pszichiáter, de természetgyógyászattal már 30 éve foglalkozik. Számos egyéb területen szerzett képesítést, nemcsak a pszichoterápia, a pszichoanalízis, a szexológia, és a bírósági pszichológia, hanem a kínai és más alternatív gyógyászati módszerek szakértője. Szakterületei közé tartozik az akupunktúra, az elektroakupunktura, a Vega –funkcionális diagnosztika, a biorezonancia, a makrobiotika, a homeopátia, a shiatsu, végül, de nem utolsó sorban a manuális gyógyászat. 

Napjainkban az Egésztestes Orvoslás Intézetének vezető főorvosa Prágában.  A „Gyakorlati méregtelenítés” c. könyv (tankönyv) szerzője és a JOALIS információs cseppek megalkotója, mely sok év kutatómunkájának az eredménye. A világon egyedülálló a „szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítése” néven ismert JOALIS módszer kidolgozója, mely a kínai gyógyászat öt elem tanára épül. Lényege, hogy nem a tüneteket kezeli, hanem a kiváltó okot keresi, a problémák gyökerét tárja fel az egészség helyreállításának érdekében. A kínai öt elem tanban szereplő szervcsoportok közötti kölcsönhatásokat egyedülálló módon az idegrendszerrel kiegészítve tárgyalja.

Munkásságának különlegessége, hogy a diagnosztikában és a gyógyításban egyedülállóan ötvözi a nyugati orvoslást a kínai akupunktúrával, valamint a homeopátiával. A JOALIS termékcsalád Csehországban Jonáš doktor szülőhazájában hatalmas népszerűségnek örvend, de a világ számos országában is nagy sikerrel alkalmazzák. Csak remélni lehet, hogy nálunk is egyre többen megismerik, kipróbálják és élvezik majd jótékony hatását.


Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között:
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408