2014. január 5., vasárnap

A Joalis készítmények működési mechanizmusa, alkalmazása


A JOALS információs cseppek a homeopátia elvén működő rezonátorok, de annál szélesebb spektrumon fejtik ki hatásukat. Növényi kivonatot, vitaminokat tartalmazó szeszes alapú készítmények melybe holografikus információkat kódoltak un. HDT-x technológiai eljárással. Agyunk elemzi a hologramba rejtett információkat és utasítást ad immunrendszerünk fokozottabb működésére. Miközben holografikus Információval látják el a szervezetet, nem adnak hozzá semmit és a szervezettől nem vesznek el semmit, csupán „emlékeztetik az immunrendszert arra, hogy mi a feladata”. A konkrét méreg felismerése után fokozódik az immunaktivitás, hogy a toxikus anyagok távozhassanak a szervezetből. Az információs készítmények aktiválják a test méregtelenítő folyamatait és természetes gyógyulását

Egy komplex készítményben több száz toxinról és fertőzésről szóló információ is lehet. A készítmények nagy előnye, hogy nem jelentenek drasztikus beavatkozást a szervezet számára, ugyanis az immunrendszerrel összhangban fejtik ki hatásukat. Táplálék kiegészítőként használatosak, nincs semmiféle negatív hatásuk a szervezetre. Kombinálhatóak gyógyszerekkel és egyéb készítményekkel minimum fél óra eltéréssel.

Az első héten naponta 1x reggel, vagy este, a második héttől 2x reggel és este ajánlott szedni. Műanyag kanálra vagy közvetlenül a szánkba csepegtethetünk üvegenként 5-10  cseppet. Fémmel nem érintkezhet. Ha a szánkba csepegtetünk közvetlenül, arra vigyázni kell, hogy se a nyelvhez, se a szájhoz ne érjen hozzá az üveg. Nem kell lenyelni, meg kell várni amíg a nyálkahártyán keresztül felszívódik. Egy - két perc elteltével jöhet a következő üveg, szintén 5-10 csepp – és így tovább. Az első készítmény bevétele előtt és az utolsó készítmény bevétele után 20 percig ne együnk és igyunk semmit a jobb felszívódás érdekében. A toxinok ürülését segíti a napközben elfogyasztott bőséges folyadék (1,5-2 l. tiszta víz). Gyermekeknél bőrbe masszírozva alkalmazható.

Fontos:  1. az üvegeket ne tároljuk mobiltelefon, tv, számítógép, mikro, távirányító közelében
                 2. hőtől napsugárzástól védjük
                 3. kerüljük a mentolos rágót és fogkrémet
               4. ajánlatos homeopátiás fogkrém használata, vagy legalább egy óra teljen el a fogmosás, vagy a rágózás és a cseppek bevétele között.

Méregtelenítési tünetek: Mint minden méregtelenítési eljárásnál itt is előfordulhatnak méregtelenítési tünetek ( fejfájás,vizelet/széklet megváltozása, pattanások izzadás, ízületi fájdalom, csipásodás, nőknél hüvelyváladék, fáradtság.) Ezek, ha egyáltalán előfordulnak, néhány nap után megszűnnek. Amennyiben mégis zavaróak, mérsékeljük egyéni érzékenységnek megfelelően a cseppek számát. A tünetek elkerülhetőek megfelelő mennyiségű folyadék bevitele mellett- ez napi 1,5-2l. tiszta vizet jelent, továbbá aktív testmozgással.

Tóbiás Irén
candidainfo.hu
joalisterapia.hu

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között:
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408