2017. május 5., péntek

Tiszteljük az áldott állapotot! - Várandósság - Édes teher


Az élet egyik legcsodálatosabb eseménye, amikor egy nő áldott állapotba kerül. A kismamát nevezhetjük viselősnek, várandósnak, állapotosnak, terhesnek. Ezekből a kifejezésekből egyértelművé válik két nagyon fontos fogalom. Egyrészt az, hogy bizonyos nehézséggel párosul a babavárás, másrészt hogy ez az időszak a várakozásról szól, amely egy bensőséges lelki kapcsolat az anya és a magzata között. A kismama ilyenkor nagyon érzékeny. Ebben az időszakban óriási szerepe van egy nő életében a külső szeretetteljes elfogadásnak, hogy lelkében ő is maradéktalanul elfogadhassa magzatát, hogy békés, nyugodt körülmények között felkészülhessen egy hosszú, felelősség teljes időszakra.


Sok kutatást végeztek már, hogy bizonyítsák a negatív gondolatok, érzelmek és a negatív stressz válasz  káros hatását a magzatra, miközben az optimizmus, a jó kedv és a szeretetteljes érzelmek táplálják a meg nem született babát.
Fény derült már arra is, hogy nem sokkal a fogantatás után egy bizonyos tudati szint létezik az embrióban. Ahogy a magzat fejlődik, a tudatalattija információt tárol, hogy felkészítse öt az anyai környezetre. A hatodik hónapban a magzat már hallja az anyja hangját, és annak ritmusára mozog. Elképzelhető annak különböző hatása, ha az anya boldogan énekel, vagy dühösen kiabál.
Éppen ezért, az apa, anyával kapcsolatos érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes elfogadása  meghatározó,.- talán ez a legfontosabb a magzat zavartalan fejlődése szempontjából.
Tiszteljük az áldott állapotot!

Íme egy szívet, lelket melengető videó, érdemes megnézni!  
Cím: A magzat csodálatos fejlődése


Fogantatás előtti méregtelenítés Joalis gyógynövény alapú, információs cseppekkel, hogy a magzat ideális környezetben fejlődjön. Személyre szóló táplálkozási ajánlások, életviteli tanácsok.


Tóbiás Irén

Bejelentkezés állapotfelmérésre, információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között. Tel.: 06-30-474-0408