2014. július 13., vasárnap

A gyermeknemzési problémák egyik kevésbé ismert oka...


A fogantatási problémáknak számos oka lehet. Néhány közülük ismert, mások kevésbé. Az egyik ilyen kevésbé ismert ok és keveset is beszélnek róla, a sperma allergia. A gyermeknemzési gondokkal küszködő pároknál mindenféle kivizsgálást követően végül gyakran kiderül, hogy pont ez a probléma áll a hátérbenAzt gondolhatnánk, hogy az allergiát könnyű felismerni, csakhogy a sperma allergia kicsit más kategória…


A sperma allergia eredete ugyanolyan változó, mint a megnyilvánulásai. Az első esetben a nők az allergiát könnyen felismerik. Közvetlenül a közösülés után jellemző allergiás tünetek jelennek meg, mint például viszketés, égő érzés, bőrkiütés, légzési nehézségek. Ebben az esetben úgynevezett hisztamin érzékenységről van szó (Hisztamin a fehérjék lebomlása során keletkező anyag). A hagyományos orvoslás főként antihisztaminok szedését és szeretkezés közbeni óvszer használatát javasolja.

A második esetben a sperma allergia - sajnos ez a gyakoribb, scelluláris immunitás problematika: az immunrendszer megtámadja a szervezetbe került idegen anyagokat.
Más néven sejtes immunitás: az immunrendszernek az az alrendszere, mely nem ellenanyagokkal, hanem sejthez kötötten, közvetlenül védekezik az idegenként felismert sejtek, antigének ellen. Ebben az esetben a nő semmit nem vesz észre a fent említett tünetek közül, egyik tünet sem mutatkozik, teste azonban feltűnés nélkül védekezni kezd partnere spermája ellen.
Az allergiás reakció a spermában található fehérjére kialakuló válaszreakció, és még az olyan radikális megoldás, mint a partnercsere sem biztos, hogy hatékonynak bizonyul. A hagyományos orvoslás leggyakrabban kortikoszteroid kezelést alkalmaz. A celluláris immunitással kapcsolatos problémák meglehetősen gyakoriak, becslések szerint a gyermeknemzéssel küszködő párok felénél jelen vannak.

Létezik, bár nem túl gyakori, amikor a férfi a saját spermájára allergiás, ez viszont már az autoallergia témaköre. Az autoallergia kóros emocionális programokra vezethető vissza, kizárólag lelki folyamat, mely a szövet terhelésére irányul.

A legtöbb allergia a máj szervkör károsodásából ered.  Az allergiás tünetek az immunrendszer eltúlzott reakciói az allergénnel való találkozáskor. A kínai öt elem tanra épülő joalis terápia nem csak a testet, hanem a lelket is megcélozza, hangsúlyozva, hogy minden mögött a psziché áll. Minden egészségügyi bajnak meg van a rá jellemző érzelmi töltése, az allergia esetében főként az elfojtott düh,(agresszió) és a túlélési félelem.

Minden allergia típusnál hatékony segítséget nyújtanak a joalis gyógynövény alapú információs méregtelenítő cseppek.


Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között: Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408