2016. október 23., vasárnap

Dr. Petendi Zsolt előadása a természetes hormonális egyensúlyról


2016. November. 25-én. pénteken 17 órai kezdettel Budapest belvárosában az Oktogonnál, ismét lesz előadása dr. Petendi Zsolt gyógyszerésznek, a természetes hormonpótlás lehetőségeiről és sikereiről. Több min 25 éve foglalkozik a témával, tudását, tapasztalatait továbbadva, folyamatos előadásokat tart a világ számos országában. Jelen előadás többek között segít eligazodni a szintetikus és természetes hormonpótlás vitás kérdéseiben, ugyanakkor a hormonegyensúly helyreállításával kapcsolatban, sok hasznosítható, gyakorlatias ötletet is kaphat minden érdeklődő. Az előadás végén, időkereten belül, személyes kérdésekre is szívesen válaszol.



A helyiség befogadó képessége limitált, ezért a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, jelentkezését kérjük, mielőbb küldje el mailben.

Jelentkezés: avivastudio@gmail.com
További információ: mobil: 06-30-960-1511
Jelentkezéseket nov. 22-ig. tudunk csak elfogadni. 



A női egészség 
Egyre több embert érintenek a rendszerint igen szerteágazó tüneteket produkáló hormonális betegségek. A meddőség és a menstruációs gondok, az ösztrogén dominancia tünetei is lehetnek. A női testben termelődő sok-sok hormon közül jelentőségüknél fogva kiemelkedik az első számú nemi hormon az ösztrogén és a másodlagos, ellensúlyozó nemi hormon, a progeszteron.

A kellemetlen tünetekkel járó jelenség lényege, a két hormon arányának felbomlása, nevezetesen az ösztrogén túlsúlya. A panaszok változatos módon, a legegyszerűbb tünetektől a bonyolultabb kórképekig, igen eltérő formában jelentkezhetnek.

A hormonok egészségünk láthatatlan őrzői, melyek jeleket, információkat továbbítanak az egész testben. A hormonok termelődését számtalan tényező – nem, életkor, napszak stb., befolyásolja, de érzékenyek érzelmi ingadozásainkra és egyéb külső hatásokra is. A hormonrendszer tehát rendkívül érzékeny, precízen működő szerkezet, de napjainkban sajnos egyre több olyan hatás éri, (háztartási vegyszerek, kozmetikumok, növényvédő szerek, fogamzásgátló tabletták, stb), amely kedvezőtlenül befolyásolják működését.

Helyreállítása
Érdemes először a fejünkben zajló negatív gondolatainkat megtisztítanunk. Napi 10 perc mentális megnyugvás csodákra képes.
Ezt követően, helyes táplálkozásra, mozgásra (Aviva torna), a szervezet célzott méregtelenítésére, szükség esetén természetes növényi progeszteronpótlásra, tudatos alhas-védelemre van szükségünk a felszabadító változások megvalósulásához.
Ügyeljünk szervezetünk hormonháztartására, hogy kellemetlen tünetek nélkül, sokáig megőrizze nőies egyensúlyát.

A hormonrendszer célzott méregtelenítése, - szerves és szervetlen toxinok kivezetése a szevezetből, "betokosodott" negatív érzelmi programok, stressz feloldása, Joalis gyógynövény alapú információs cseppekkel. Szükség szerint, természetes növényi progeszteronpótlás, személyre szabott táplálkozási ajánlások.

Tóbiás Irén

Bejelentkezés állapotfelmérésre, információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között. Tel.: 06-30-474-0408