2014. június 2., hétfő

Alumínium az oltásokban


Mostanában nagyon sok vélemény fogalmazódik meg az oltások negatív hatásáról. Jelen vélemény megértéséhez előzetesen ismernünk kell, hogy az oltási vakcinák kétféle problémás toxint juttathatnak az emberi szervezetbe. Az egyik ilyen toxin, illetve toxin csoport, az idegen eredetű anyagok, melyek között is kiemelkedik az alumínium, a higany és végül a formaldehid, de van még számos más elem is.  Egy vakcina alkalmazása az adott szervezetbe százszor magasabb alumínium utánpótlást okozhat, mint az egyébként fiziológiailag megengedett. Az injekció alkalmazása során az alumínium száz százalékos hatékonysággal szívódik fel a szervezetben, ahol el is oszlik, hatása pedig mindenképpen toxikusnak tekinthető. 

Egy vakcinában az alumínium azért van jelen, mert a felületén olyan antigén komplexek keletkeznek, melyek fokozott ellenanyag termelést idéznek elő a szervezetben.  Az alumínium sójához kötődő antigén-komplexek azonban nem mennek keresztül a glomerulusok érhálózatán, így az emberi szervezet önmagától nem képes ezektől a toxinoktól megtisztulni.



Fontos tudni, hogy a gyermekek, különösen a csecsemők esetében még nincs teljesen kifejlődve a hematoencefalitikus (véragy-gát) védekezési mechanizmusuk, melynek a legfőbb szerepe az agy idegen eredetű elemekkel szembeni védettségben rejlik, így az ilyen toxinok könnyedén bejutnak az agyukba. Például a hipotalamusz egyáltalán nincs védve ezáltal a védekezési mechanizmus által. Mindezeken túlmenően az oltóanyagokban az alumínium nanostrukturális formában található meg, így igen gyorsan képes bejutni a sejtekbe, ahol rendkívül káros lehet.

Az oltóvakcinával az adott szervezetbe kerülhet még higany, karcinogén hatású formaldehid, idegméregként ható glutamát, de vírusok és idegen eredetű DNS fragmensek egyaránt, mint az oltóanyagok legfőbb aktív elemei. Strunecká professzor asszony kutatási eredményi szerint, a vakcinákban további 77 féle olyan idegen eredetű anyag lelhető fel, mely a szervezet számára káros lehet és főként idegen eredetűnek számít.

Az objektivitás érdekében mindenképpen meg kell említenünk, hogy az emberi szervezetbe a legfőbb alumínium terheltség igaz, hogy az oltóanyagok (sorozatos oltások) révén jut be, de a környezetünkből a szervezetbe még más mérgező nehézfémek is bekerülhetnek. Elsősorban a higany, vagy az ezüst, az arany, a króm, a nikkel, a platina, a kadmium, az ólom és még továbbiak, melyek összeadódva, de külön-külön is  nagyon komoly méregterheltséget jelentenek főként az idegrendszer számára.  
Azt is tudnunk kell, hogy a szervezetben jelenlévő nehézfémek hozzájárulnak a gombák (candida) szaporodásához is, és ennek hosszútávon súlyos következményei lehetnek. 

Dr. Josef Jonas cikke nyomán

Nehézfémek, kötelező oltások maradványainak kivezetése a szervekből, szövetekből és az idegrendszerből Joalis gyógynövény alapú méregtelenítő információs cseppekkel.



Tóbiás Irén - candidainfo.hu

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408