2014. május 18., vasárnap

A Joalis információs cseppek III.


A SZERVES és SZERVETLEN méreganyagok eltávolítására szolgáló JOALIS információs méregtelenítési készítmények:

ANTICHEMIK
Nem kívánatos vegyi anyagok, mint dioxin, aromás szénhidrogének, benzol származékok stb. eltávolítására szolgáló készítmény. Ezeknek az anyagoknak negatív hatása van a sejtfunkciókra és az epigenetikai környezetet is negatívan befolyásolják.

AM (Antimetal)
Az emberi szervezet bármely szövetének károsítására képes nehézfémek és azok vegyületeinek eltávolítására szolgáló készítmény. Valamennyi ismert mérgező fémre hatást gyakorol.

ADG (Antidrog)
Kedvezően befolyásolja a szervezet megtisztulását a bevitt káros szenvedélyek részét képező, tudatmódosító hatású szerektől, gyógyszermaradványoktól, melyek kedvezőtlen hatással vannnak az idegrendszerre, illetve az epigenetikus környezetre.

ATB
A szervezetbe a táplálékkal, vagy gyógyszerekkel bevitt antibiotikum maradványok eltávolítására szolgáló készítmény. Az antibiotikum maradványok az emberi szervezetben gombák túlszaporodását, diszbiózist okozhatnak és negatív hatással vannak az epigenetikus környezetetre is.

BS (Biosalz)
szerves és szervetlen eredetű sók eltávolítására szolgáló készítmény. Az említett sók elvizesedést, kötőszöveti, izomszöveti stb. szöveti degenerációt okoznak.

DEIMUN AKTIV
Az oltóanyag maradványok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek a maradványok toxinként képesek viselkedni és közben károsíthatják az emberi szervezet különféle szöveteit, funkcióit.

GLI-GLU
szerzett gliadin intolerancia kezelésére szolgáló készítmény. A különféle szövetekből és szervekből képes eltávolítani a gliadint. A glutén intolerancia alatt megjelölt immunzavar esetén méregteleníti a vékonybelet.

IONYX
Az ionizáló hatású káros anyagok eltávolítására szolgáló készítmény, az ilyen anyagok képesek az emberi szervezet valamennyi szövetét károsítani.

ME (Metabex)
Az anyagcserezavarral keletkező anyagok eltávolítására szolgáló készítmény. A szervezetben patológiai hatással bíró, a bevitt táplálék tartalmazta anyagok, mint a glutén, kazein, triacilglicerol, purinok, glukóz, stb. kivezetésében segít.

METABOL
Az egyes anyagcserezavarokra, főként az glutén, a keményítők és az állati eredetű fehérjék eltávolítására szolgáló készítmény. Nincs hatással az állati eredetű zsírok és a cukor anyagcserezavarára.

MYKOTOX
Mikotoxinok, gombák által termelt másodlagos toxikus anyagcsere termékek eltávolítására szolgáló készítmény a szerves és szervetlen toxinok csoportjából.

PESTICID
Gyomirtó, gombaölő, rovarölő, parazitaölő és sok más vegyi anyag eltávolítására szolgáló készítmény

TOXIGEN
Vegyi anyagok eltávolítására szolgáló készítmény a szerves és szervetlen toxinok csoportjából. A vegyi anyagok azon széles skáláját tartalmazza, melyek az ANTICHEMIK nevű készítményben nincsenek bene.

NON-GRATA
Az idegen eredetű fehérjék (pollen, állati szőr, mikroorganizmusok, atkák) eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek az idegen eredetű fehérjék a nyálkahártyákon tanyázva irritációkat és gyulladásokat, ekcémát, náthát, köhögést, nőgyógyászati folyásokat, stb. válthatnak ki. Az idegen eredetű fehérjék okozzák a krónikus allergiás gyulladásokat.

A JOALIS terápia a kínai medicina alapját képező öt elem tanra épül, ennek megfelelően egy-egy kúrán belül a JOALIS információs méregtelenítő cseppek, a kínai pentagram törvényszerűségeinek figyelembe vételével kerülnek összeállításra!

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408