2014. május 18., vasárnap

A Joalis információs cseppek I. - JOALIS DREN


Joalis DREN – információs alapkészítmények, amelyek a mikroba/fertőzési gócok szerveken belüli felszámolására  szolgálnak.

AKNE DREN
A bőr és a bőr alatti szövetekben található mikrobagócok eltávolítására szolgáló készítmény

ART DREN 
Az ízületekben és a csigolyaközi ízületi részekben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok gyulladásokat válthatnak ki, ami mozgásszervi területen jelentkező fájdalmakkal jár együtt.

AURI DREN
A külső -, a középső- és a belsőfülben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok hallás- és egyensúlyi zavarokat okozhatnak és középfülgyulladásokat idézhetnek elő, főként a középfülben.

BILLI DREN
Az epehólyagban,( máj-hasnyálmirigy-epevezetékben) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

CAPILI DREN
A hajhagymákban és a haj növekedését befolyásoló más struktúrákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

COL DREN
A vékony- és vastagbélben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A bélben megbúvó góc, emésztési zavarokat, esetenként béldiszbiózist okozhat. A készítmény alkalmas végbél panaszok megoldására is.

CONECTID
Kedvezően befolyásolja a mikroba gócok és más egyéb terhelők eltávolítását a kötőszövetekből.

COR DREN
A szív struktúrájában, elsősorban a perikardban, a miokardban és az endokardban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Pozitív hatással bír a szív idegrendszerének működésére. Hozzájárul az érzelmi magabiztosság javulásához.

CRANIUM
A központi idegrendszerben, elsősorban a telencephalonban, a diencephalonban, a megnyúlt agyban és a mesencephalonban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Magába foglalja a gerincvelő méregtelenítését is. Pozitív hatással bír a KIR (központi idegrendszer) működésére is.

CUTI DREN
A bőrben és az irharétegben található mikroba gócok eltávolítására alkalmas készítmény. Ezen szervi struktúrákban megbúvó gócok bőr-faggyúmirigy- verejtékmirigy gyulladásokat, ekcémákat, neurodermitist és más bőrtüneteket válthatnak ki.

ENTERAL
A bél idegrendszerének méreganyagoktól történő megtisztítására alkalmas készítmény. Alkalmas bélproblémák, esetenként érzelmi nehézségek, mint például depresszió, melankólia, kedvetlenség kezelésére.

EVI DREN
Az emberi szervezetre pszichoszamatikus hatással bíró érzelmek univerzális készítménye. Hatása nem egyetlen szervhez, vagy agyi területhez kötődik csupán. Szerves és idegen eredetű anyagok semlegesítését támogatja (pl. mikotoxinok, mikroba toxinok, oltóanyagok, szerves sók, stb) .

PEES DREN
Univerzális pszichoszomatikus készítmény, mely főként a belső szervi és egyes agyi területeken hat, szerves és idegen eredetű anyagok úgymint mikotoxinok, mikroba toxinok, oltóanyagok, szerves sók, stb. semlegesítését támogatja.Nem egyetlen szervhez, vagy agyi területhez kötődik csupán.

CORTEX
A vegetatív és a vitális funkciókat vezérlő központokat tartalmazó törzsagyban megbúvó fertőzési gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

GASTE DREN
A gyomorban megtalálható mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gyomorban megbúvó gócok gyomornyálkahártya begyulladásához, vagy gyomorégéshez, felpüffedéshez és más emésztési panaszokhoz vezethetnek.

GYNO DREN
A női genitáliákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezen területen a gócok működési zavarokat idézhetnek elő a petefészekben, a petevezetékben, az anyaméhben és a hüvelyben, következményüket tekintve pedig meddőségi gondokat, gyulladásokat és szexuális életen belüli zavarokat idézhetnek elő.

HYPOTAL
A hipofízisben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A hipofízis befolyásolja  a vegetatív idegrendszert és a hormonális rendszert egyaránt.

INFODREN K1
Főként a csont spongiákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, mely egyben kedvezően befolyásolja a vesék és más egyéb szervek működését.

INFODREN K2
A periférikus idegrendszerben, főként a fej- és gerincvelő idegi pályákban található gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Pozitívan befolyásolja a periférikus idegrendszer működését.

INFOVIT
A készítmény kedvezően befolyásolja a bevitt táplálékból kinyert vitaminok hatékony felszívódását a vékonybélben.

LIV DREN
A májban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a máj, az epe és az epevezetékek működését. Kedvezően befolyásolja a pszichikát és más szerveket, egyben az idegrendszert is.

LYMFATEX
A nyirokrendszerben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A nyirokrendszerben megbúvó gócok kedvezőtlenül befolyásolják nem csak ennek a rendszernek a működését, hanem a szervezetünk összes többi szervét is.

MAMMA DREN
A mellmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, mely gócok forrásai lehetnek a mellben jelentkező elváltozásoknak, illetve szoptatás alatt kialakuló gyulladásoknak is.

MUSCU DREN
Az izmokban lerakódott mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek a gócok az összes szervet érintő mikroba toxinok forrásai lehetnek. Az ilyen gócok helyi tevékenysége izommerevségbe, izommerevségben nyilvánulnak meg. A készítmény hatással van a cukor

MEZEG
A glia sejtekben, vagyis az idegrendszeri szövetekben található mikroba gócok és további toxinok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a gliák működését, és kedvezően befolyásolja a neuron funkciókat.

NEU DREN
Az agyhártyákban (dura mater, arachnoidea, pia mater) az agyi és gerincvelő idegekben (periférikus idegszálakban) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

OCULA DREN
A szemben és annak járulékos struktúráiban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok szemműködési zavarokat és a szem szöveteinek gyulladását okozhatják.

ORO DREN
A szájüregben, azaz a fogakban, a fogínyben és a nyelvben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok funkcionális zavarokat és gyulladásokat okozhatnak ezen a szervi területen.

OSTEO DREN
A csontokban, a periostban, a spongiákban és a csontvelőben (medulla ossium) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

PANCREA DREN
A hasnyálmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok kedvezőtlenül befolyásolják a belső és a külső kiválasztású mirigyek működését, a következmények lehetnek emésztési és anyagcsere eredetűek.

PROSTA DREN
A prosztatában megbúvó mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A prosztatában lévő gócok vizelési panaszokat válthatnak ki.

RES DREN                                                                        
A légúti rendszerben található miroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Általa a légúti rendszer működése javulhat az orrlyukaktól kezdve egészen a tüdőig, beleértve a pleurum-ot, a mediastinum-ot és a pharynx-ot is.

SUPRAREN
Mellékvesékben, a mellékvesekéregben- és velőben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A mikroba gócok befolyásolhatják a katecholaminok, a kortizon és a mineralkortikoidok termelődését a szervezetben. Általában krónikus stressz következményéről van ilyenkor szó.

THYREO DREN
A pajzsmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A pajzsmirigyben lévő gócok zavarják a szervműködést, hozzájárulnak a gyulladáshoz és a szerv hormonális működésével kapcsolatos problémákhoz is. A készítmény magába foglalja a mellékpajzsmirigyeket (glandulae parathyreoideae) és más olyan sejteket is, melyek befolyásolják a kalcium anyagcserét.

TONSILA DREN
A mandulákban, de főként a szájpadlási és orrgarat mandulákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A mandulák forrásai lehetnek a fertőzéseknek és a mikroba gócoknak egyaránt, a gócok pedig különféle szerveket (pl. ízület, vese, szív) képesek károsítani.

URI DREN
A vesékben és a húgy-utakban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Segítségével javul a húgyúti rendszer működése. Kedvező az ízületekre és a gerincre. Pozitívan hat a pszichikumra, főként szorongás esetén.

VEGETON
A készítmény kedvező hatású a vegetatív idegrendszerre vagyis arra az idegrendszerre, melyet nem lehet tudatosan befolyásolni. Segít a neurotikus eredetű fájdalmakkor és kellemetlen állapotokon.

VEL DREN
A lépben megbúvó mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A véralkotók és az immunitás tekintetében javul a lépfunkció. Kedvező hatással bír az öt elem szerinti, lép körébe tartozó (gyomor, hasnyálmirigy) szervekre.

VENA DREN
Az érrendszerben található gócok eltávolítására szolgáló készítmény, az itt megbúvó gócok érgyulladások és azokkal összefüggő komplikációk okai lehetnek. Kizárólag az érfalra hat.

VASO DREN
Az artériás érrendszerben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, kizárólag az artériákra hat.

A JOALIS terápia a kínai medicina alapját képező öt elem tanra épül, ennek megfelelően egy-egy kúrán belül a JOALIS információs méregtelenítő cseppek, a kínai pentagram törvényserűségeinek figyelembe vételével kerülnek összeállításra!

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408